Varför ska man ha en skjutdörrsgarderob?

Att ha en skjutdörrsgarderob har blivit lite av ett mode den senaste tiden, och med all rätt skulle jag vilja säga. Tidigare hade jag en gammal sliten vanlig garderob, men har på senare tid har jag bytt upp mig till en skjutdörrsgarderob. Jag kan säga utan problem att jag är otroligt nöjd med det beslutet, och detta är varför.

 

  1. Min skjutdörrsgarderob låter ingenting alls. Min förra garderob började ganska snabbt att gnissla, vilket var otroligt jobbigt. Det hjälpte inte heller att jag försökte smörja upp gångjärnen. Kanske kommer min nya garderob också göra det, men det känns mer osannolikt.
  2. Mer plats. Med min nya garderob känner jag att jag har mycket mer plats eftersom att inga dörrar öppnas utåt. Jag har därmed kunnat klämma in garderoben tightare i sovrummet, vilket har skapat mer plats åt annat utan att kännas trångt kring sängen. Min förra garderob stod längre ifrån, men eftersom dörrarna öppnades utåt kändes det ändå trängre än den lösningen jag har nu. Det är Väldigt skönt att inte behöva tänka på det längre.
  3. Mer förvaring. På något konstigt sätt så har jag trots samma djup på garderoben fått känslan av att jag har mycket mer förvaringsutrymme i min skjutdörrsgarderob. Det är som att den på ett mycket bättre sätt slukar mina saker, vilket har gjort att jag har fått ett mer stilrent hem, skönt!
  4. En av de saker jag är mest nöjd är hur snygg min skjutdörrsgarderob är. Garderober är överlag inte så snygg, men denna med min skjutdörr i sten imitation ser snygg ut och smälter väldigt bra in i resten av inredningen jag har. Det är nog faktiskt en av huvudsaker till varför jag gillar den så mycket.

 

Detta är de anledningar till varför jag tycker att man ska ha en skjutdörrsgarderob, och det räcker gott och väl. Ha det bra!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *