Hitta inspo i huskatalog

Att njut och må bra i livet kan innebära olika saker för olika människor. Det många har gemensamt för att må bra eller i alla fall hitta en väg mot att må bra, det är att man behöver lite inspiration, eller inspo i livet. Ett bra sätt att hitta inspo är för många det lite udda sättet att beställa en huskatalog. Det låter absolut inte som det självklara valet för att hitta inspo till att må bra, men det funkar för väldigt många. Hur kan då en huskatalog få människor in på rätt bana i livet? Jo det är nog i grunden ganska simpelt skulle jag säga, det handlar om mål. När man kollar i en huskatalog så ser man mycket bilder på fina hus, och för många blir detta starten på en dröm, eller grunden för nya mål i livet. Det vill säga att det i grunden handlar om att man vill ta nästa steg i livet och bygga det där huset man hittar i sin beställda huskatalog. Den viljan blir så pass stark att det blir ett sätt att skapa en nytändning för framtiden. Helt plötsligt så har man ett mål, man har något att jobba emot och man har framförallt en motivation för att jobba lite hårdare och inte ge upp. För vissa blir inte en huskatalog inspo på detta sättet, och det är också okej. Jag skulle dock vilja påstå att det i grunden funkar för alla människor. Kanske inte just en huskatalog, för man kanske inte drömmer om att bygga ett hus. Men att ha mål, det är det som är någon sorts grund för att man ska kunna må bra och njuta av livet. Veta att man finns på jorden av en anledning och att man inte bara fördriver tiden tills det är över. Om denna inspo kommer från en huskatalog som tänder en hus dröm eller om det handlar om något annat så tror jag att ett mål gör gott.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *