Solgar ger energi

Till alla träningsgalningar där ute. Jag har hittat det perfekta kosttillskottet. Solgar heter det och kommer att stärka er enormt mycket!

Själv har jag tränat i några år på vanlig nivå och nu i några månader riktigt hårt och seriöst. Jag har letat efter ett kosttillskott i form av tabletter där vitaminer, magnesium och andra källor jag behöver finns. Det finns mycket skit ute på marknaden, speciellt på internet. Man måste akta sig för vad man stoppar i sig. Att handla kosttillskott på vilka hemsidor som helst ska man verkligen undvika.

Solgar har faktiskt funnits länge, utan min kunskap om det. Sedan 1947 har de producerat och levererat riktigt hög kvalité på kosttillskott. De själva beskriver Solgar som det allra bästa produkterna inom området. Innovativt blandat med vetenskap. Något som fastnade hos mig var att de inte säljer sina produkter själva, utan bara distribuerar det till återförsäljare de har förtroende för, exempelvis hälsobutiker som Piggabutiken. Detta eftersom de inte vill att folk bara ska köpa något av dem, utan få rådgivning så att de får ut det mesta utav produkten de köpt. Eftersom de själva omöjligtvis kan ge alla som köper deras produkter rådgivning förlitar de sig på sina återförsäljare. Det tycker jag är en fantastisk plan.

Jag har nu använt produkter från Solgar i några månader och kan säga att de har fantastiska egenskaper. Min energinivå har höjt märkbart mycket. Eftersom jag tränar så pass mycket att jag behöver äta mycket mat slarvar jag ibland med vad jag får i mig. Dessa kosttillskott räddar mig varje gång.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *