Håll koll på tiden

Jag älskar klockor. Jag har alltid gjort det. Det spelar nästan ingen roll vad för slags klocka vi pratar om, jag kommer att ha en åsikt om den. Åsikterna är definitivt inte alltid positiva, utan det kan verkligen vara en klocka jag tycker är ruskigt ful eller rejält överskattad i prestanda. Hur som så kommer jag alltid att ha en åsikt!

Saker att tänka på innan du investerar i en ny klocka.

Först och främst bör du tänka på din ekonomi och hur mycket du vill lägga på din klocka. Det finns enorma skillnader i priser, och vet man lite mer innan i vilken prisklass man ligger blir det enklare att hitta den man gillar. Man kan också vilja satsa på flera klockor som är billigare, än en speciell och dyr klocka. Om du satsar stora pengar på en dyr klocka bör den vara tidlös och inte gå ur mode snabbt. Det är inte kul att efter några år vara tvungen att bära en klocka ingen tycker är snygg.

Vad för slags material vill du att klockan ska vara gjord av? Rostfritt stål är vanligt för billigare klockor och fungerar bra. Guld är något som dyrare klockor ofta är gjorda av, men då är vi uppe i höga summor såklart. Vanligare och vanligare blir att klockor är gjorda av quartz.

Om det är en märkesklocka du satsar på att köpa är det viktigt att du vet att klockan är av det märket, på riktigt. Därför måste du välja en auktoriserad återförsäljare av just det märket. De flesta stora klockförsäljarna är detta, så ta dig till någon av dem så bör det inte vara några problem. Annars är det bara att fråga i affären. Man kan också köpa klockor online, finns många bra webbplatser. En av dem är klockorochsmycken.se och en annan, med lite mer exklusiva klockor, är Mywatch.nu.

Tänk också på att alla klockor inte passar till alla typer av kläder. Använder du ofta kostym, tex på jobbet, så är en klocka som passar till kostym att föredra. Självklart inte om du planerar att ha klockan vid andra tillfällen. Men vilket som är det bra att fundera över när du kommer att använda klockan och vad du kommer att ha på dig för kläder vi de tillfällena. Snygga klockor är inte snygga till alla klädesplagg.

Lycka till med att hitta dina snygga klockor. I slutändan handlar det bara om två viktiga saker. Att du tycker att klockan är snygg och att den är gjord av bra material och håller.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *