Överlev vinterdepressionen med ett utebad

Nu faller mörkret över Sverige och soltimmar blir färre och färre varje dag som går fram till slutet på december. Det är förstås väldigt påfrestande för många och vi mår helt förståeligt lite lite sämre den här tiden på året. Lösningen för vissa är att åka utomlands i någon vecka för att få lite sol. Jag har däremot känt att det måste finnas något annat bra sätt för småbarnsföräldrar och flygrädda att få avkoppling och en liten ångestdämpande paus från vardagen.

Har också hittat ett bra förslag på en lösning av detta problem. Det är att skaffa ett utebad med skönt tempererat vatten som står på altanen eller bakgården. Med ett utebad kan du lätt slita av dig kläderna inomhus och bara kliva ut genom altandörren och koppla av precis så länge som du vill och kan. Jag skulle föredra det framför att ställa sig i duschen alla gånger alltså.

Blev tipsad av en kompis om Uteplatsen som har utebad i många olika storlekar och modeller. De har också utegolv, uteduschar och parasoll samt alla tillbehör som man kan tänkas behöva till dessa typer av produkter. Han hade köpt deras spabad som heter Enjoy 230, som de också har på kampanj just nu. Det är däremot      deras värstingmodell och priset är lite väl saftigt för mig.

Men jag rekommenderar verkligen dig som vill hitta en lykta i höstmörkret att gå in och titta på deras olika bad.

Hörs nästa gång!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *