Prioritera din tid

Du har inte hur mycket tid som helst i ditt liv, så du måste prioritera om du ska lyckas med dina projekt. Lägg ut dem uppgifterna som du själv inte vill och kan göra, det är innebär att du får oändligt med tid över och kan fokusera på det som du är bra på. Medans andra gör arbetet. Kan det bli bättre?

Visst, det handlar oftast om att kunna betala för att kunna köpa in tjänster. Men köper du inte tjänsterna så kommer du inte kunna fokusera på det som är viktigt och på så sätt kunna generera pengar i dina projekt.

Jag ska ta ett exempel så ni förstår hur jag menar. Jag håller på med ett projekt där vi snart ska lansera en ny hemsida. Allt är nästan klart, vi ska bara göra en bra logotyp. Jag skulle kunna göra en, sitta ett par timmar och få fram en logotyp som är OK. Men jag har insett mina brister och vi har nu köpt en logotyp av Easylogo.se – och vi är väldigt nöjda.

Så tänk till på vad du gör med din tid och försök göra det du är bra på och låt andra göra det dem är bra på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *