Barnkläder från Mini Rodini

Har du hört talas om Mini Rodini? Inte? Och om du har det så är chansen ganska stor att du är småbarnsförälder. Mini Rodini är nämligen ett välkänt barnklädesmärke. Och det är just om detta vi skriva och berätta lite om idag. Häng med, det finns något att lära sig för alla. Oavsett om du småbarnsförälder eller entreprenör. Som du vet så riktar sig ActWorld till alla! J

Mini Rodini kommer faktiskt härifrån, från Sverige. Det är illustratören Cassandra Rhodin som skapade märket 2006. Drömmen, visionen och målet var att skapa kläder som hyllar barnens fantasi men också tar lekfullheten i ett barn på allvar.

Mini Rodini vill skapa barnkläder som passar varje barns individuella personlighet, kreativitet och humör. Alltså inte bara de kläder som föräldrarna tycker att de ska ha. Det ska helt enkelt vara roligt för ett barn att titta på sina kläder. Mini Rodini ska vara kul att ha på sig för barbet

Idag är faktiskt Cassandra Rhodins Mini Rodini ett av Skandinaviens snabbast växande klädmärken för barn. Det säljs i hela världen och finns på några av världens mest exklusiva och prestigefyllda varuhus. Eller vad sägs om Selfridges i London eller Little Fashion Gallery i Paris? Inte illa va?

Var kan jag köpa Mini Rodini?

Förutom att Mini Rodini har 500 utvalda återförsäljare världen över så har företaget dessutom tre egna butiker i Sverige: i Stockholm, Göteborg och Malmö. De butikerna är väl värda ett besök om du har vägarna förbi. Men idag är som bekant e-handeln otroligt stort. Mini Rodini finns givetvis även på internet. Dels i sin egen webbshop men också hos officiella återförsäljare.

I Höganäs ligger t.ex. den mysiga butiken Cirkusfabriken. I deras affär kan du köpa Mini Rodini till bra priser. Men på Cirkusfabriken.se kan du även köpa Mini Rodini barnkläder online. Där finns ett av Sveriges största sortiment av barnkläder från Mini Rodini. Ta en liten surf över till deras hemsida och fylla på ditt barns garderob. Han eller hon är värd lite fina barnkläder. Varför inte från Mini Rodini?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *