Ett simpelt knep för att förbättra din image

Ibland kan det vara klurigt att komma ihåg folks namn i ett nytt sammanhang där man vill göra ett gott intryck. Man måste tänka på sättet man presenterar sig och på vad man själv ska säga. Som konsekvens några minuter senare så är det lätt hänt att man glömmer bort vad den andra personen heter. Att bära namnskyltar är kanske inget revolutionerande år 2018, men det är en effektiv metod för att få den du träffar att komma ihåg dig. Det skapar med andra ord en trygghet. I detta inlägg pratar vi namnskyltar och dess betydelse.

 

Ökningen av namnskyltar

 

På senare år har användningen av namnskyltar synts olika sammanhang. Man tycker sig se ett ökat antal namnskyltar på mässor, i butiker och på diverse områden i den offentliga sektorn. Att skyltarna dessutom blir allt mer karaktäriserande genom att namnskyltsföretag erbjuder skräddarsydd design kan också vara ett bidragande resultat. Och visst ligger det något i att man känner sig stolt och viktig av att bära en prydlig namnskylt?

 

Fördelarna med namnskyltar

 

Det finns olika faktorer som gör att namnskyltar förbättrar din image, några av dessa är:

 

  1. Du tolkas som mer öppen och välkomnande som person genom att folk vet någonting om dig redan innan de sagt hej.

 

  1. Du ger intrycket av att vara professionell.

 

  1. Genom att bära namnskyltar från företag så exponerar man sitt varumärke på ett bra sätt.

 

Ett företag där man kan beställa namnskyltar i olika varianter är Recognus. De erbjuder namnskyltar i olika stilar och färger, men även i olika material såsom metall eller plast. Detta gör dem kompletta till att utforma en namnbricka såsom du vill ha den och dessutom till en bra kvalité.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *