Dagens springrunda

Jag var ute och sprang direkt efter jobbet idag. Det var så fantastiskt skönt att jag bara måste skriva av mig. Jag tog en 5 km runda vilket är en av mina absoluta favoritdistanser. Jag sprang i strålande solsken och en hettande värme längs den fina vägen vid havet där jag bor. Jag njöt varenda sekund.

Det är så härligt att direkt efter jobbet kunna ta på sig löparskorna och ge sig ut. Speciellt för mig som har ett ganska stillasittande jobb och behöver röra på mig. Jag mår så bra av att träna, under själva träningen (för det mesta) men speciellt efteråt. När jag tagit ut mig rejält och duschat kan jag sätta mig i min soffa och riktigt känna hur kroppen tackar mig för min motion.

Jag älskar löpning!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *