Gruppresa till Australien och Nya Zeeland

Har du som jag drömt om att besöka Australien och kanske ännu mer Nya Zeeland? Jag har länge tänkt på hur jag ska kunna genomföra en sådan resa, till de två ställen på jorden som ligger längst bort från Sverige. Det känns nästan som en annan planet där borta. Ett helt annat klimat, mängder med vackra och farliga djur och mycket annat som är så olikt Sverige.

Egentligen är jag inte en sådan där resemänniska i den aspekten att jag älskar att sticka iväg på äventyr. Jag har några sådana vänner och jag inser skillnaderna mellan oss. De har backpackat i flera månader och dragit runt från land till land med bara en ryggsäck och en ganska tom plånbok. De har inga planer längre än till nästa destination. Det lockar inte mig speciellt mycket. Jag vill gärna ha lite mer ordning och reda och vill gärna veta att saker och ting kommer att lösa sig.

daw8awd

Därför blev jag gladare än en ko på frisläpp en solig aprildag när jag hittade AnsgarResors gruppresor till just Australien och Nya Zeeland. Det är precis det jag letar efter! En gruppresa med ett gäng svenskar, en svensk gruppledare och guide, samt en resa där jag kan slappna av och låta andra sköta de jobbiga bitarna och de bitarna jag känner mig osäker på. Man kan till och med se schemat dag för dag, det är otroligt många intressanta saker som kommer ske på resan. Titta själv på deras sida för gruppresor.

Gruppresor är bra på det sättet att allting ingår i själva paketet man köper. Flygbiljetterna är bokade och betalda sedan innan, både tur och retur. Transport från och till olika ställen ingår också samt kostnader för boende, guider och entré till olika ställen man besöker. Bagagekostnader ingår också samt flygskatter och andra utgifter i samband med flygresorna. Visumkostnader som behövs till en del länder är också inkluderat i paketpriset.

Det kommer bli en helt fantastisk resa. Jag ser mycket fram emot att resa till de länderna. Det är som sagt svårt att göra en liknande resa själv, då det är så mycket som måste planeras och som måste fungera som det ska om man inte ska missa något. AnsgarResor har lång erfarenhet och stort kontaktnät och vet precis hur gruppresorna ska genomföras på bästa sätt. Att resa har plötsligt blivit mycket enklare. Gruppresor till Australien och Nya Zeeland med AnsgarResor är perfekt för mig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *