Träning är för alla

Träning är roligt. Håller du inte med mig har du inte hittat din träningstyp bara. Tycker du att du har testat allt så tillåt mig tvivla. Träning är roligt, det är bra för dig och du mår bra av det efteråt. Vilket sorts träning du än tycker om så fortsätt med den. Har du inte hittat någon du tycker om ännu så fortsätt leta! Det finns oändliga möjligheter.

Visst, det är inte konstigt om du tycker att löpning är tråkigt. Speciellt inte under det mörka och kalla halvåret. Det är många som drar sig ifrån att snöra på sig joggingskorna och ge sig ut i det blöta, kalla och mörka vädret när man precis kommit hem från en lång arbetsdag. Gör du detta så är du värd en stor eloge och du har inga problem med din träning. Men du som inte vill göra detta behöver hitta något annat.

Har du testat att gå på gruppträning på olika träningsanläggningar? Det finns en uppsjö av olika typer av gruppträningar. Jag kan garantera dig att det finns en som passar även dig. Om du inte är typen som gillar att röra dig till musik, som de flesta gruppträningarna innebär, så finns det även andra gruppträningar så som cykling med pulsband och liknande. På Nordic Wellness finns mängder med olika gruppträningar att välja på. Det är bara att sätta igång och testa någon av dem.

Men du kanske inte gillar detta heller. För vissa innebär träning någon form av tävling och att tävla mot sig själv kanske inte räcker för denne. Då kanske du ska starta ett korplag i någon sport. Att spela fotboll eller innebandy eller någon annan sport är verkligen en bra form av träning.

Om du verkligen är ute efter att hitta någon form av träning som passar dig så kommer du inte att misslyckas. Det finns rolig träning för alla människor, och gillar man inte träning så finns andra saker som är en otrolig upplevelse. Skidåkning är en sådan, få röra på sig och samtidigt vara ute i naturen frågan är om det finns något bättre. Jag har faktiskt beställt nya skidkläder från 8848 idag då vi har bokat in en skidresa till hösten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *