Maria Åkerberg hudvård

Maria Åkerberg, kanske har du hört namnet. Det kanske flugit förbi i förbifarten, sett det i någon annons eller i någon tidning du bläddrat i något väntrum. Oavsett vad du har för relation eller saknad av relation till varumärket Maria Åkerberg, så är det dags att lyssna upp. Idag ska vi prata om just denna hudvårdsdrottning!

Maria hade till en början tänkt öppna en hudvårdssalong, men det bristande utbudet av produkter utan syntetiska ingredienser gjorde att Maria Åkerberg istället valde att skapa en helt egen hudvårdsserie. Det ena ledde till det andra och sedan 1995 har företaget jobbat för att få ut budskapet om hur innehållet i många hudvårdsprodukter skadar oss och vår omgivning. Tack vare Marias hårda arbete så tillverkas nu skonsamma hudvårdsprodukter under hennes eget namn och varumärke.

I Maria Åkerbergs utbud återfinns produkter för hela kroppen, bland annat produkter för ansikte, kropp, hår och händer. Utöver det så erbjuds makeup, solskydd och även kläder! Utbudet är både brett och fyllt med kvalitet, precis som Maria Åkerberg vill ha det.

Var hittar du då hudvårdsprodukterna, jo det finns många återförsäljare. En av dessa är Skogsro spa. Där finns det gott om produkter ur sortimentet och det erbjuds fri frakt vid ordrar över 500:-. Mycket bättre än så kan det faktiskt inte bli. Senast jag beställde därifrån så var jag jättenöjd, och som jag förstår så är de flesta kunderna glada och nöjda efter att ha gjort ett köp. Missa inte det här läget. Vi kommer komma med fler tips om hudvård framöver, det är både intressant och relevant!

Ha det bra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *