Värm dig med en vinterjacka från Hollies

Nu när vintern kommer närmare så är det många som funderar på att köpa en ny vinterjacka. Ett bra märke när det gäller vinterjackor är Hollies, som ni bland annat kan köpa hos Blue Co.

Hollies är kända för snygga och enkla men framförallt varma vinterjackor för kvinnor. Jackorna ligger i en något högre prisklass, från 3 399 kr och uppåt, men det är de oftast värda. Det märks verkligen att det är kvalitet man bär när man får på sig en Hollies-jacka och det motiverar det högre priset. En jacka som sköts på rätt sätt kan dessutom hålla i tre eller kanske fyra säsonger och då är investeringen väl värd det.

En klassisk dunjacka från Hollies heter Chatel Black, som har en avtagbar brun pälskrage. Jackan kostar 3 399 kr hos Blue Co. Jackan är en längre variant av den populära Aspen-jackan från Hollies.

Hollies Blue CoEtt annat tips i den något högre prisklassen är Melissa Fur Black som är en fantastisk svart pälsjacka. Eftersom jag personligen är väldigt nöjd med Hollies de senaste åren och nu känner att jag vill satsa lite mer pengar så är det faktiskt just denna som jag ska köpa. Den lagersydda pälsen är verkligen otroligt snygg och kommer vara en väldigt varm och härlig jacka i vinter!

Ska du köpa en Hollies till vintern? Vilken jacka blir det i så fall?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *