Letar efter skal till min nya Huawei-mobil

När jag ska köpa skydd till min mobiltelefon så tittar jag definitivt inte på priset i första hand, faktum är att billiga mobilskal kan vara minst lika bra som dyra. Vill du ha ett skydd med ett känt, snyggt och troligtvis dyrt varumärke så kan du glömma att hitta det bland billiga mobilskal, men om du inte bryr dig om sådana saker så har du goda möjligheter att hitta ett skydd som verkligen skyddar. Jag har precis köpt en ny mobil och letar just nu efter ett skal till Huawei. Faktum är att man får riktigt bra mobilskal för under 200 kr!

Men det ska naturligtvis inte vara så att priset avgör. Vill du ha ett skydd till din mobil så är det skyddet i sig som ska vara i fokus. För att hitta skal som också fungerar på ett bra sätt så kommer här några frågor du bör ställa till dig själv:

  • På vilket sätt vill du skydda din mobiltelefon?
    Det finns mängder med olika typer av skydd. Vill du att skärmen i sig ska vara skyddad behöver du ett skydd som täcker den, men många nöjer sig med skydd som täcker sidorna och baksidan av mobiltelefonen.
  • Vilket material vill du att skyddet ska vara gjort av?
    Det finns mängder med material att välja mellan. Billiga mobilskal är ofta gjorda av mjuk- eller hårdplast, men ett populärt alternativ är att välja ett skydd gjort av läder. Det finns även mobilskal gjorda av trä om det skulle vara lockande.
  • Vad anser du att billiga mobilskal kan kosta?
    En given fråga eftersom ordet ”billigt” kan betyda vad som helst beroende på vem som använder det. Om du hittar ett skydd för 1000 kr och tycker att det känns bra för dig så är det ingen som säger emot.

Välj dock aldrig de billigaste alternativen eller de dyraste. De billigaste är aldrig bra skydd och de dyraste är aldrig så bra som priset är högt. De mest prisvärda skydden finns någonstans i mitten.

mobilskydd och skal till Huawei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *